Kontakt : +47 23 19 60 40

Kosmetiske Behandlinger-medisinsk og kosmetisk

OBS! Fra 01.01.21 blir kosmetiske behandlinger momsbelagt i Norge. Dette vil medføre en prisøkning på tjenestene dette gjelder.

Kosmetiske behandlinger

Injeksjoner

Kosmetiske behandlinger gjøres av vår kosmetisk medisinske sykepleier, som injiserer preparat direkte i kroppens overfladiske muskler. Behandlingen får musklene til å slappe av, noe som igjen reduserer spenningene i den omliggende huden.

Dette gjøres enten for kosmetiske grunner (redusere eller forebygge tegn på aldring) eller til visse medisinske formål.

 

Mesoterapi

En injeksjonssbehandling som bidrar til å øke hudens egne spenst og vitalitet, samtidig som det tilfører huden fuktighet og næring. Behandlingen består av blant vitaminer, antioksidanter, og enzymer, som bidrar til en sunnere hudhelse.

Dermapen

Består av et sterilt elektrisk nålehodet, som penetrerer hudens overflate. Dette skaper små kanaler i huden, som bidrar til et bedre næringsopptak, samtidig som det øker hudens egne cellefornyelse. En super behandling for de som ønsker å jobbe mer «antiage», på en sunn og naturlig måte, behandlingen har nesten ingen nedetid.

Kjemisk peeling

Forbedrer og jevner huden, samtidig som det stimulerer til økt cellefornyelse. Kjemisk peel anbefales til alle de som som ønsker å jobbe med hudteksturen. Behandlingen fungerer også bra som en «partypeel», for de som ønsker en jevnere og glattere hudtone.

 

Til medisinske formål

Svettebehandling
Ved å blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene vil svetting reduseres.
Etter behandling vil svetteproduksjonen reduseres innen 1-2 uker og effekten varer i gjennomsnitt 4-8mnd.

Tanngnissing
Injeksjon i kjevemuskelen har svært god effekt på tanngnissing. Ca. 5-7 dager etter injeksjon vil effekten kjennes ved at man er mindre anspent i kjeven og ansiktsformen bli noe slankere. Resultatet varer som oftes i 3-6 mnd før behandlingen må gjentas.

Spenningshodepine/migrene.
Den 15.10.2010 fikk injeksjons behandling FDA godkjenning som en forebyggende behandling av hodepine hos voksne med kronisk migrene. (≥15 dager pr mnd med hodepine som varer 4 timer eller mer).

  • Hvis migrenen påvist ikke har med stress/muskler å gjøre, er det usikkert om hvorvidt injeksjon vil kunne ha tilfredsstillende effekt.
  • Effekten av behandlingen vil kunne vare omtrentlig fra 4-6 måneder.

Til kosmetiske formål

For å forbedre asymmetri, forme et ansikt, eller for å få huden til å se yngre ut ved å glatte ut linjer og folder anvendes det fillere. Fillere er ulike typer stoffer som blir injisert under huden. Målet er å fylle ut et område som har tapt volum og gjenopprette fuktbalansen.

Klikk her for mer informasjon