Informasjon vedrørende CORONA-VIRUS / COVID-19 SMITTE →

Kosmetiske Behandlinger-medisinsk og kosmetisk

OBS! Fra 01.01.21 blir kosmetiske behandlinger momsbelagt i Norge. Dette vil medføre en prisøkning på tjenestene dette gjelder.

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger gjøres av vår kosmetisk medisinske sykepleier, som injiserer preparat direkte i kroppens overfladiske muskler. Behandlingen får musklene til å slappe av, noe som igjen reduserer spenningene i den omliggende huden.

Dette gjøres enten for kosmetiske grunner (redusere eller forebygge tegn på aldring) eller til visse medisinske formål.

Til medisinske formål

Svettebehandling
Ved å blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene vil svetting reduseres.
Etter behandling vil svetteproduksjonen reduseres innen 1-2 uker og effekten varer i gjennomsnitt 4-8mnd.

Tanngnissing
Injeksjon i kjevemuskelen har svært god effekt på tanngnissing. Ca. 5-7 dager etter injeksjon vil effekten kjennes ved at man er mindre anspent i kjeven og ansiktsformen bli noe slankere. Resultatet varer som oftes i 3-6 mnd før behandlingen må gjentas.

Spenningshodepine/migrene.
Den 15.10.2010 fikk injeksjons behandling FDA godkjenning som en forebyggende behandling av hodepine hos voksne med kronisk migrene. (≥15 dager pr mnd med hodepine som varer 4 timer eller mer).

  • Hvis migrenen påvist ikke har med stress/muskler å gjøre, er det usikkert om hvorvidt injeksjon vil kunne ha tilfredsstillende effekt.
  • Effekten av behandlingen vil kunne vare omtrentlig fra 4-6 måneder.

Til kosmetiske formål

For å forbedre asymmetri, forme et ansikt, eller for å få huden til å se yngre ut ved å glatte ut linjer og folder anvendes det fillere. Fillere er ulike typer stoffer som blir injisert under huden. Målet er å fylle ut et område som har tapt volum og gjenopprette fuktbalansen.

Klikk her for mer informasjon