Kontakt : +47 23 19 60 40

Kosmetiske Behandlinger-medisinsk og kosmetisk

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger gjøres av vår kosmetisk medisinske sykepleier, som injiserer preparat direkte i kroppens overfladiske muskler. Behandlingen får musklene til å slappe av, noe som igjen reduserer spenningene i den omliggende huden.

Dette gjøres enten for kosmetiske grunner (redusere eller forebygge tegn på aldring) eller til visse medisinske formål.

Til medisinske formål

Svettebehandling
Ved å blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene vil svetting reduseres.
Etter behandling vil svetteproduksjonen reduseres innen 1-2 uker og effekten varer i gjennomsnitt 4-8mnd.

Tanngnissing
Injeksjon i kjevemuskelen har svært god effekt på tanngnissing. Ca. 5-7 dager etter injeksjon vil effekten kjennes ved at man er mindre anspent i kjeven og ansiktsformen bli noe slankere. Resultatet varer som oftes i 3-6 mnd før behandlingen må gjentas.

Spenningshodepine/migrene.
Den 15.10.2010 fikk injeksjons behandling FDA godkjenning som en forebyggende behandling av hodepine hos voksne med kronisk migrene. (≥15 dager pr mnd med hodepine som varer 4 timer eller mer).

  • Hvis migrenen påvist ikke har med stress/muskler å gjøre, er det usikkert om hvorvidt injeksjon vil kunne ha tilfredsstillende effekt.
  • Effekten av behandlingen vil kunne vare omtrentlig fra 4-6 måneder.

Til kosmetiske formål

For å forbedre asymmetri, forme et ansikt, eller for å få huden til å se yngre ut ved å glatte ut linjer og folder anvendes det fillere. Fillere er ulike typer stoffer som blir injisert under huden. Målet er å fylle ut et område som har tapt volum og gjenopprette fuktbalansen.

Klikk her for mer informasjon

Kjemisk peeling

Soleksponering, akne og økende alder kan gjøre huden ujevn, rynkete, flekkete og etterlate arr. Om du ønsker en glatt og yngre hud bør du vurdere kjemisk peeling. Kjemisk peeling bruker en oppløsning på huden som glatter den ut, gjør den ren og kan bedre fine linjer. Avhengig av ditt problem velges kjemisk peeling med Glykolsyre og Salisylsyre. En kjemisk peel fjerner det ytterste laget av huden, og etterlater den vakrere og glødende.

Hva er kjemisk peeling

En kjemisk peeling kalles også “kjemieksfoliering” eller “derma peeling”. Det er en av de tryggeste og mest invasive måtene å forbedre huden på. Kjemisk peeling bør kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt. Vi bistår med valg av hjemmeprodukter som passer til din hud. Utført av erfarne sykepleier er kjemisk peeling en av de raskeste og beste metodene for å få en vakrere hud. De fleste peelinger utføres i ansiktet. Kjemisk peeling kan også brukes på halsen og hendene.

 

 

 

Madeleine Solum

Ansvarlig for klinikkens medisinsk injeksjon/kosmetiske tilbud.