Informasjon vedrørende CORONA-VIRUS / COVID-19 SMITTE →

Trening

TRENING

Colosseumklinikken tilbyr veiledet trening 1 til 1, vi hjelper deg med å skape en ideell treningshverdag uansett nivå. Har du aldri trent før? Eller trener du spesifikt mot et mål du har satt deg? Vi hjelper deg der du er! Alle våre trenere er utdannet fysioterapeuter med videreutdanning innen ulike fagfelt. Vi innehar høy kompetanse innen trening, skadeforebygging og helsefremmende tiltak. Vi følger deg opp 1 til 1 på en profesjonell og trygg måte.

Trening er en investering i egen helse!

Verdens helseorganisasjon anbefaler minimum 30 minutter moderat fysisk aktivitet daglig. Effekten av 30 minutters fysisk aktivtet er veldig stor. Men her funker skippertaksmetoden dårlig.

Strukturert og riktig trening over tid er det som hjelper. Men hva vil det si? Her kommer vår kompetanse inn i bildet. Sammen med deg kartlegger vi din situasjon og setter opp en strukturert treningsplan, også hjelper vi deg å gjennomføre!

PERSONLIG TRENING

Colosseumklinikken medisinske senter tilbyr NÅ Personlig trening

Vi hjelper deg med å nå målet ditt uansett om det er livstilsendring, styrketrening, kondisjonstrening eller om du ønsker å komme i bedre form mens du har det gøy.

I tillegg til trening og kosthold kan vi hjelpe med ukentlig oppfølging, råd og motivasjon så veien mot ditt mål passer din hverdag.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og se hva vi kan få til sammen.

 

TYPE TRENING

Hva slags trening er det du ønsker fokus på? Vi tilpasser din trening etter ønske og behov.

ordsky2

 

KOM I GANG

Ta kontakt og kom i gang i dag!

TA KONTAKT
Send forespørsel – Ut i fra dine ønsker og behov så finner vi din treningsveileder. Ring oss på tlf. 23 19 60 40 eller send E-POST
KARTLEGGING
Kartleggingssamtale – Før treningen starter så gjennomfører vi en grundig kartlegging av ønsker, behov og mål.
START
Start trening – Din treningshverdag blir tilpasset dine ønsker og behov. Vi følger deg tett 1 til 1 under treningen.