Kontakt : +47 23 19 60 40

Videokonsultasjon

Videokonsultasjon med legen

Colosseumklinikken Medisinske Senter kan nå tilby konsultasjoner via video! Dette er er fremtidens medisin, er hjelpemiddel i en travel hverdag og ikke minst et bidrag til å redusere smittespredningen av Covid-19. 

Vi benytter Pasientsky sin videoløsning. Du kan laste ned deres app eller gå inn på www.pasientsky.no. Vi vil vi kunne hjelpe deg å tolke og behandle en rekke tilstander via videokonsultasjon. Her får du legehjelp som erstatter/supplerer fysiske legetimer på en enkel, brukervennlig og sikker måte. Tiden hvor du måtte forholde deg til lange ventetider er borte. Samtidig trenger du ikke ta hensyn til vanlig kontortid eller overfylte venterom. Vi har tilgjengelige fastlegetimer for listepasienter og  konsultasjoner for privat legevakt. 

pasientsky videokonsultasjon

Slik fungerer det

  1. Last ned appen «Pasientsky» eller gå inn på www.pasientsky.no.
  2. Logg inn med BankID som legitimasjon 
  3. Finn «colosseumklinikken allmennseksjonen»
  4. Book en time på ønsket tidspunkt med tilgjengelig lege
  5. For fastlegepasienter gjelder egenandel slik som ved oppmøte(mellom 08-16). For Legevakt  er prisen 350 kr.
  6. Bestill time for e-konsultasjon med lege. Åpningstidene er 08.00-21.00 mandag-torsdag, 08.00-18.00 fredag, samt 10:00-18:00 i helger.

Last ned «Pasientsky» i dag

Har du lyst til å bestille en legetime på nett? Med et par tastetrykk kan du laste ned «Pasientsky» fra App Store eller Google Play