Legevakt

Bestill time her

OBS: LES NYE (MIDLERTIDIGE) RETTNINGSLINJER FOR LEGEVAKTEN UNDER FANEN FOR COVID-19. LEGEVAKTEN HAR IKKE LENGER DROPIN. OPPMØTE KUN ETTER AVTALE MELLOM 08-16. https://ckms.no/covid-19/

 

Velkommen til Colosseumklinikken legevakt på Majorstuen. I lyse og trivelige lokaler sentralt på Oslo vest, tilbyr vi hjelp ved akutte skader, sykdommer og kriser. Tilstander som ikke kan vente til fastlegekontoret åpner neste dag. Legevakten tar imot drop-in og er åpen for alle. Det betyr at du ikke trenger henvisning fra lege for å få behandling hos oss. 

Det er enkel adkomst fra Ring 2 og meget gode kollektivforbindelser med buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. Det betyr at det er lett å komme deg til og fra – uavhengig om du kommer med bil, offentlig transport eller til fots. 

Åpningstider 

Mandag-fredag kl. 08.00-16.00  *

Fredag kl. 08.00-16.00 *

 

Kort ventetid og rask behandling 

Staten dekker de fleste utgiftene til behandlingen når du går til en offentlig legevakt. Som en privat aktør mottar ikke vi tilskudd og dette gjør kostnaden noe høyere hos oss, men til gjengjeld får du kortere ventetid og raskere behandling. 

Enkel pasientkontakt (inntil 15 min. – inkludert resept/sykemelding) 

  • fra kr 795

*Tillegg kan forekomme for tid, blodprøver  etc.

Når skal du kontakte legevakt eller fastlege? 

Hvis henvendelsen din gjelder generelle helseplager, større utredninger eller henvisning til spesialist, skal du ta kontakt med en fastlege. Kontakt oss for timebestilling. 

I situasjoner hvor du trenger rask behandling ved akutte skader, sykdommer og kriser bør du oppsøke en legevakt. Dette gjelder blant annet dersom du har en av følgende symptomer: 

  • Allergiske reaksjoner 
  • Mistanke om komplikasjoner i svangerskap 
  • Kuttskader som må sys 
  • Psykisk sykdom 
  • Mistanke om hjernehinnebetennelse 
  • Forverring av eksisterende sykdom 
  • Barn med feber eller oppkast/diare i over 24 timer 

Når du ankommer legevakten, trenger vi litt informasjon for å kunne hjelpe deg på best mulig måte: personalia, bostedsadresse samt informasjon om tidligere sykdommer og hvilke medisiner du bruker. 

Livstruende skader? 

Dersom det står om liv eller du tror at en sykdom eller skade er alvorlig bør du kontakte medisinsk nødnummer 113. Det kan være symptomer som alvorlige pusteproblemer, nedsatt bevissthet, sterke brystsmerter, nye lammelser, nye språkforstyrrelser samt plutselig og uforklarlig ustøhet. Nødnummeret er åpent døgnet rundt.